Sabtu, 16 Mei 2009

SELAMAT HARI GURU 2009LCD Text Generator at TextSpace.net

Ucapan salam dan sejahtera buat semua guru-guru yang dikasihi, teacher-teacher, cikgu-cikgu, dan juga tenaga pengajar tak kira di mana kalian berada..Tanpa kalian, xmungkin penulis dapat menjejakkan kaki ke sini, jauh dari rumput2 Malaysia...Takdok apa2 yang nak diluahkan di sini melainkan memohon jutaan terima kasih yang tak terhingga pada sesape yang pernah mengajar diri penulis walaupun hanya sepatah kalimah...
SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN HARI GURU
... tiada hadiah yang lebih bermakna buat cikgu melainkan anak2 murid dier berjaya..nak2 yang jenis kuat ponteng, kurg disiplin dan malas wat keje sekolah..hehehe... (salah sorg yg jenis tu ada tgh menulis nih..) tp masih dlm proses nk berjaya...doakan kami,cikgu..

Segala ilmu yang pernah dikongsikan bersama akan penulis manfaatkan ..semoga 'saham akhirat' akan terbina dengan lebih banyak...di sini, Damanhur..penulis bertemu berbagai2 jenis cikgu dalam bidang yang agak baru bagi penulis....

  1. Ustaz Jamal : Guru Bidang Masakan Bandar & Kampung...juga alim dalam bidang ilmu Fekah berkenaan isu semasa cthnya zakat ternakan dan juga zakat petrol..
  2. Ustaz Taba : Guru Bidang Pengajian Al-Quran...mahir dalam bidang tertib susunan ayat dan hafalan...kaedahnya banyak diguna pakai oleh pelajar dalam ym disini.
  3. Ustaz Isey UK : Guru Bidang Penggunaan Kalimah2 Gharib... mahir dalam ilmu nahu dan saraf...berpengalaman luas.
  4. Ustaz Din : Guru Seni Alat Muzik Tradisional & Moden....mahir dalam mengendalikan kompang dan gong...serta alat muzik yang berbunyi (ada ke alat muzik xde bunyi ???)
  5. dan ada ramai lagi yang penulis xdapat senaraikan...p/s : Hari ni baru pndai letak kaler kat tulisan....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan